In The Early Hours
  |  0 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  45,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

"In The Early Hours - Reflections on Spiritual and Self-Development" er en samling af inspirationsrige råd af den kære og elsket lærer, Ustadh Khurram Murad om emnet af spirituel og personlig udvikling. I bogen sætter han målet for den Troende - det enkelt sindet ønske i at søge den bedste glæde. Lad os leve for Allâh. Lad os elske hvad Han elsker og lide det som Han kan lide; lad os føle uvilje i hvad Han føler uvilje i og hade det som Han hader. Lad der ikke være inddelte territorier og ingen grænser sat op i at tjene Ham. Lad os involvere os lidenskabeligt i vores samfund for at udføre Hans Vilje, men stadig lade vores hjerter lidenskabeligt længes efter Hans Glæde. Lad Profetens (fvmh) liv ligeledes leve igen i vores liv. Lad has Budskab, hans adfærd, hans mål, være vores Budskab, vores adfærd og vores mål.

Lad hellere ikke noget motivere os end en intens længsel for at glæde vores Herre i den Næste Verden og lad den forventning give en afgørende form for vores liv her. Håbet for en meningsfuldt fremtid skal lede os til at konfrontere riscisi og overkomme de modgange der ligger i at leve efter Hans Vilje i helheden af vores eksistens. Vi, som muslimer, har kun ét valg: at stræbe efter at ændre verden i følge modellen som menneskeheden har fået af Profeten Muhammad, velsignelser og fred være med ham. Ustad Khurram Murad (1932-1996).

Khurram Murad omridser metoderne og instrumenterne som skal bruges i opnåelsen af det ultimative mål. Denne bog, håber vi, vil tjene som en nyttig ledsager på din rejse mod mødet med din Herre.

ISBN: 0-9536768-0-3
Forfatter: Khurram Murad, redigeret af Riza Mohammed
Udgiver: Revival Publications
Vægt: 200 g
Størrelse: 21x14.5 cm
Sider: 154
Indbinding: Paperback

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter