Islamguide er Danmarks ældste islamiske boghandel. Siden vi slog dørene op i 2003, har vi løbende udvidet vores sortiment, som tæller islamiske voksenbøger og børnebøger på primært dansk og engelsk. Vi har dog også bøger på arabisk og andre sprog.

Vores sortiment tæller også produkter, som er relaterede til den islamiske livsførelse og kultur. Fx bedetæpper, miswak/siwak, dadler, bedetøj mm.

IslamGuide  ønsker at stimulere og udfordre det menneskelige intellekt, så det kan komme tættere på sin Skaber. Mennesket er blevet æret med et intellekt, men hvor meget tid bruger vi egentlig på at besvare de vigtigste spørgsmål i livet: Hvad er formålet med livet? Hvor kommer vi fra? Hvad sker der efter døden?

Islamguide ønsker at være din sparringspartner, når du begiver dig ud på din rejse - en rejse der vil føre dig tættere på din Skaber.


IslamGuide.dk (en del af Det Islamiske Trossamfund)

Dortheavej 41
2400 København NV

Tlf. (+45) 70 222 177 - telefontid mandag-fredag 11:00-19:00
FB:   www.facebook.com/islamguide.dk
Web: www.islamguide.dk
Mail: info@islamguide.dk

CVR: 19307646
EORI: DK 19307646 

Bestyrelsen i Det Islamiske Trossamfund tegner alene den officielle linje i Det Islamiske Trossamfund (DIT). Holdninger, udtalelser eller enhver anden form for tilkendegivelser i tale, skrift eller andet medie fra gæster, talere, ansatte herunder imamer er som udgangspunkt tilhørende den enkelte afsender. DIT er endvidere ikke ansvarlig for indhold på nogle af de hjemmesider som der henvises til fra www.wakf.com. Vi har intet samarbejde med eksterne hjemmesider og henvisning sker alene med baggrund i vidensdeling og perspektivering.

Produkter Produkter