Heling af tomheden
  |  0 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  249,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

Forfatter Yasmin Mogahed har skrevet en ny titel og er en helt speciel vejledning til et åndeligt og balanceret liv. Bogen har stort udvalg af råd til den snigende tomhed, som vi så ofte som individer ser i en materialistisk verden, samtidigt med hvordan vores alles Skaber, Den Mest Nådige Allah udviser sin Rahma overfor mennesket ved at give os chance på chance for at vende tilbage på den rette vej. Vejledningen er en værdifuld juvel, som skal værdsættes, hvis man har den og ønske den forøget i enhver henseende.

De generelle emner, der bliver behandlet i bogen er nutidige for den moderne virkelighed vi befinder os i og tager også fat i emner som ondt i sjælen, styrke overfor modstand, tålmodighed og hvornår det bedst udøves, fortrydelse, selvmedlidenhed, accept af hændelser, psykisk selvhælp, renselse af sjælen, cyber-stalking og mange andre emner, som folk kan implementere i hjerte og sjæl.

Uanset vores oprindelse og uoverkommelige udfordringer så har mennesket en sublim evne til alligevel i sidste ende overkomme disse udfordringer på en fantastisk måde, til trods for at de i øjeblikket kan virke overvældende og uoverskuelige. Den materielle verden er ikke løsningen på heling af den tomhed, vi oplever efter opnåelse af denne materielle succes. Nogle vil blive slået i stumper og dele og fremstå tomme, som var det en mosaik af det samlede billede, der manglede stykkerne.

Allah kender dog vores modgang og udfordringer og har derfor har æret os med Sin opfordring til os alle i Quran, "Så flygt til Allah..." [51:50] fordi kun i ens stræben efter at opnå renselse og heling bør man vende sig imod Allah for hjælp, da Hans Barmhjertighed er det eneste, der kan redde en til at blive komplet igen og udfylde tomheden med de manglende stykker af mosaikken.

Yasmin Mogaheds bog er et kvalificeret bud hvordan denne tomhed kan heles på en overskuelig måde.

ISBN: 978-87-93991-19-4
Forfatter: Yasmin Mogahed
Udgiver: VisionBooks (2022)
Sider: 205
Indbinding: hardback

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter