Ulum Al-Quran
  |  0 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  99,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

Ahmad von Denffer.
Udviklingen a disciplinerne og grenene af viden som er relateret til forståelse af Qur’an og som er set som nødvendige til dette formål – hvad der er kendt som clam al-Qur’an – begyndte i Profetens egen livstid, må der være fred og velsignelser med ham. Utallige bøger er blevet skrevet om dette emne i de fleste Muslimske sprog. Men optil i dag har der ikke været nogen bog på engelsk om dette emne. Forfatteren har derfor gjort en stor tjeneste ved at forfatte den første bog på engelsk, som fylder en meget seriøst og dybt hul. Den gennemsnitlige engelske læser, som ikke har adgang til nogen arabiske såsom al-Itqan har intet til at hjælpe ham/hende til at forstå Qur’an. Denne bog er præcis og kort, men stadig omfattende.

Den omhandler de traditionelle emner såsom meningen med åbenbaring, historie og videregivelse af tekster, Asbab An-Nuzul, fortolkning, etc. såvel som emner af mere nutidig karakter, eksempelvis tilblivelsen af Qur’an, orientalisternes synspunkter, oversættelser o.a. Det konkluderende kapitel har værdifulde praktiske råd for at læse og studere den hellige bog i Islam.

Ahmad von Dennfer blev født i Tyskland i 1949. Han har studeret Islamisk og socialt antropologi på universitetet i Mainz. Han var research fellow ved Islamic Foundation i Leicester i 1978-84. Nu arbejder han ved det Islamiske center i München i Tyskland. Hans publikationer er Der Koran (oversættelse til tysk), Litteratur om Hadith på europæiske sprog: En bibliografi; En tysk oversættelse af Nawawi’s Fyrre Hadith, en Dag med Profeten på både engelsk og tysk; og Islam for børn.

ISBN: 0-86037-248-0
Author: Ahmad Von Denffer
Publisher: The Islamic Foundation
Weight: 271 g
Size: 15x21 cm
Pages: 200
Binding: Paperback

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter