Fiqh Al-Tahara - Viden om rituel renselse
  |  0 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  90,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

Denne bog omhandler viden om rituel renselse (Fiqh Al Taharah). Dette er et vigtigt emne, da renlighed er en stor del af en muslim. Derudover kræver flere tilbedelseshandlinger rituel renselse.

Derfor er det vigtigt, at vi kender til dets regler samt de forskellige betingelser eksempelvis i wudhu, ghusl mm. Bogen er skrevet, fordi vi ser et kæmpe behov for simple fiqh bøger på dansk i Danmark.

Målet er, at alle kan læse samt lære fra denne bog, da den er meget simpel og lige til. Bogen er skrevet af Najm Akademi i samarbejde med Muslimsk Ungdom I Danmark (MUNIDA). Denne bog kan ligeledes bruges som undervisningsmateriale.

Vi spørger Allah (سبحانه وتعالى) om at lade denne bog gavne alle muslimerne, samt at denne bog får folk tættere på deres Skaber, Allah (سبحانه وتعالى)

Hvem er Najm Akademi?

Najm Akademi tilbyder islamisk undervisning til brødre og søstre i fagpakker vi, i samarbejde med vores kvalificerede undervisere, har udvalgt og mener der er behov for blandt unge muslimer i Danmark.

Vi formidler nødvendig islamisk grundviden på dansk og tilskynder anvendelsen samt implementeringen af denne i muslimens hverdag.

Vores program har særligt fokus på tarbiyyah (opdragelse/udvikling) elementet og dannelsen af en muslimsk personlighed i det enkelte individ. Udfaldet er ligeledes, at være omringet af et Gudsbevidst brødre- og søsterskab, dvs. at befinde sig i et gavnligt og produktivt miljø.

Vores program består af 9 fag, med tilhørende pensum, og adskillige seminarer, som er fordelt over 3 år. Et undervisnings år er 9 måneder, hvor hvert enkelt fag er 3 måneder af varighed. Ethvert fag afsluttes med en eksamen.

ISBN: 978-87-971161-0-4
Udgiver: Najm Akademie (2019)
Sider: 89

Indbinding: paperback


Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter