The Muslim Family 4 - Our Precious Sprouts
  |  0 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  115,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

Denne bog er den fjerde i The Muslim Family serien. Denne del omhandler de almindelige frugter af ægteskabet: babyer. Den dækker de islamiske bestemmelser i forhold til den nyfødte. Dette inkluderer barnets velkomst, navngivning, barbering af hoved, omskæring og slagtningen af ofringen 'Aqiqah.

Spørgsmålet om navngivningen dækker de anbefalede og forbudte navne, kælenavne og kunyahs. Bogen er yderligere forstærket med to appendixer der lister Allâh's autentiske og fortrinlige navne såvel som et stort antal af foreslåede navne for begge køn. Diskussionen om 'Aqiqah inkluderer dets afgørelse, dyr der slagtes, uddelingen af kødet, 'Aqiqah festen og 'Aqiqah visdommen.

Spørgsmålet om omskæring inkluderer omskærings processen, dens afgørelse for drenge og piger, dens fordele og overdrivelse og andre overtrædelser. Andre spørgsmål inkluderer tahnik, barbering af hoved, huller i ørene, amning, beskyttelse fra det onde øje, baby legetøj og beklædning, fødselsdage, osv.

Vores intention var - og vi tror at vi stort set lykkes os - at skrive denne bog som en komplet reference der dækker de korrekte islamisk handlinger som forældre har behov for at udføre for deres nyfødte under de første få uger. Al Lovprisning er til Allâh.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter