The Muslim Family 2 - Closer than a Garment
  •  115,00 Kr
Lagerstatus: Ikke på lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Af Muhammad Al Jibaly.
Dette er en ud af en serie af i alt tre bøger der dækker forskellige aspekter af ægteskab i følge det autentiske Sunnah. Ægteskabet spiller en meget central rolle i menneskets liv og har været til stort debat af de lærde i Islam gennem tiderne, der så har resulteret i adskillige skrivelser og traktater. Nogle af disse skrivelser, de fleste af dalevende lærde, er blevet oversat til engelsk. Vi finder dem dog begrænset i rækkevidde, de henvender sig til muslimer som hovedsageligt lever i islamiske lande eller de overser vigtige spørgsmål der har udviklet sig i det modernet civilisation.

Dette efterlader et stort tomrum der har behov for at blive udfyldt til fordel for muslimerne i de vestlige lande og det er hvad vi forsøger at opnå i en serie af i alt tre bøger:

1. “The Quest for Love & Mercy - Regulations for Marriage & Wedding in Islam” dækker vigtigheden af fordelene ved ægteskab, valg af ægtefælle, opvartnings processen, ægteskabs kontrakten, fejring af brylluppet, waleemah, forbudte ægteskaber, etc. Bogen forsyner os med praktiske procedurer i at udføre et ægteskabs kontrakt og inkluderer en prøve på en vielsesattest.

2. “Closer than a Garment - Marital Intimacy According to the Pure Sunnah” dækker over den korrekte etikette af ægteskabs fortrolighed, forbudte handlinger af fortrolighed, zinaa, børnebegrænsning, etc. Besvarer mange ofte stillede spørgsmål om forskellige handlinger af fortrolighed.

3. “The Fragile Vessels - Rights and Obligations Between the Spouses in Islam” dækker forpligtelserne af de to ægtefæller, hustruens rettigheder og mandens rettigheder. Indeholder biografier af de Troendes Mødre, bogen maler en realistisk billede af Profetens (fvmh) liv med sine koner og præsenterer en komplet diskussion af hadeeth’en af Umm Zar'.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter