Islam And The Destiny Of Man
  |  0 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  249,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

En ny revideret udgave, som paperback, af en højst succesrig bog. Islam & the Destiny of Man er et vidtrækkende studie om Islams religion fra et unikt synspunkt. Forfatteren blev opdraget som en agnostiker og tog imod Islam i en tidlig alder efter at have skrevet en bog (bemyndiget af T. S. Eliot) om østlige religioner og deres indflydelse på vestlige tænkere. Formålet med Islam and the Destiny of Man er at forklare hvad det betyder at være muslim, et medlem af et fællesskab der omfavner et kvart af verdens befolkning og for at beskrive de krafter der har formet deres hjerter og tanker. Hele vejen gennem bogen er forfatteren ikke kun bekymret over Islam i isolation, men med det sande natur af religiøs tro, dets spirituelle og intellektuelle fundamenter og det lys det kaster over de mysterier og paradokser af menneskelig forfatning.

Charles Le Gai Eaton blev født i Schweiz og blev uddannet i Charterhouse ved King's College, Cambridge. Han arbejdede i mange år som lærer og journalist i Jamaica og Ægypten (hvor han accepterede Islam i 1951) før han sluttede sig til British Diplomatic Service. Han er nu en konsulent til Islamic Cultural Centre i London. Hans King of the Castle blev udgivet i en ny udgave af Islamic Texts Society i 1990.

‘Considered essential by [those] seeking to understand Islam.’ Sunday Telegraph

‘This book deserves to be read over and over again.’ Muslim Education Quarterly

‘This is a beautifully written book. It offers a taste of theology, of history, of aesthetics and of eschatology blended in such way as to provide a whole and balanced image, a vision of life that is both comprehensive and thoroughly Islamic.’ Parabola

ISBN: 0 946621 47 0
Sider: 262
Mål: 234 x 156mm
Udgivet af: The Islamic Texts Society (1994)

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter