Cosmos Co - Sweet Skin Argan creme 170g
  |  0 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  79,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

Cosmos Co Sweet Skin 170 g.

Ingredienser (INCI): Elaeis Guieensis, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europeae Fruit Oil, Glyeerin, Opuntia Ficus - Indica Seed Oil.

Cremen er forsynet med et klistermærke, hvorpå "mindst holdbar til" datoen står. Vi sætter disse klistermærker på produktet, da det er den letteste og bedste måde at vise, at cremen er helt frisk. Alternativet er, at vi skal trykke nye etiketter hver måned, hvilket blot vil gøre produktet dyrere, da vi dermed ikke kan opnå stordriftsfordele.

Sweet Skin er vores bud på en naturlig fugtighedscreme, som også kan benyttes som en hårmaske/hårkur. Cremen er 100% naturlig, og den kan både anvendes til huden og håret.

Hemmeligheden bag Sweet Skin Argan creme er Marokkos mange unikke råvarer. Cremen er bygget op omkring naturens egne råvarer, hvor der er tilsat glycerin, således at cremen får den rette konsistens. Cremen er fri for konserveringsmidler, parabener og tilsætningsstoffer. Den har en holdbarhed på 2 år. Cremen er produceret og fyldt på dåse i Marokko, hvor vi laver den på vores egne produktionsfaciliteter.

Der er ikke tilsat duft til cremen, og den har derfor en meget mild duft af de råvarer, som den indeholder. Du kan tilsætte din egen duft, hvis du ønsker det, og det kan du læse meget mere om her. Princippet er det samme, som ved tilsætning af duft til arganolien.

Sweet Skin skal opbevares korrekt, ellers mister den de gode egenskaberne. Den skal altid stå tempereret, og det er yderst vigtigt, at den opbevares tætsluttet. Cremen tåler ikke direkte sollys eller frost.

Værd at vide om Cosmos Co Sweet Skin Argan Creme

Cosmos Co Sweet Skin Argan Creme er lavet af palmeolie, argan olie, kaktus olie og glycerin. En helt naturlig creme, som kombinerer de bedste egenskaber fra nogle af Marokkos mest virksomme råvarer.

Cremen indeholder ikke vand, og derfor svarer de 170 gram, som der er i en bøtte, faktisk til hele 1 kg creme, hvis du sammenligner med en traditionel creme købt i en butik. Du får altså rigtig meget for pengene!

Da cremen ikke indeholder vand, normale cremer indeholder op til 70-80% vand, er den ikke blød, som du kender det fra en traditionel creme. Den er MEGET hård, og det kræver at du skraber argan cremen ud af bøtten. Herefter kan du opvarme den imellem dine hænder, hvorefter den smelter, og bliver let at smøre på huden eller i håret.

Der er tale om en meget koncentreret creme, som booster huden og håret, når du anvender den. Den er rig på alt det gode, som kroppen har brug for, og du vil opleve, at huden bliver silkeblød, og håret bliver glansfuldt, stærkt og flot. Hvis vi selv skal sige det, er det her lidt at et vidunderprodukt, som sælges alt for billigt, når der kigges på mængden du får og cremens egenskaber!

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter