Cosmos Co - Kessa Handske - Skrubbehandske
  |  0 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  45,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

Cosmos Co Kessa handske i sort og gul.

Cosmos Co kessa handsken er vores special udviklet skrubbehandske, som kan bruges af både ham og hende. Handsken er stor, og kan derfor anvendes af alle håndstørrelser.
Den er lavet med en speciel kant, således du bedre har følingen med huden, når du skrubber og exfoliere den.
Handsken er ligeledes lavet i fint kessa stof, således huden efterlades ren, lækker og blød, uden at det gør ondt.

Kessa handsken er en vigtig del af hudplejen, når du bruger Savon Beldi, da handske let og effektivt fjerner de døde hudceller. Kessa er en speciel Marokkansk exfolierende handske, som har en sandparpir lignende overflade.
Handskens effektivitet er ikke til at tage fejl af, og den kan anvendes om og om igen, hvis du blot husker af rense den efter brug.

En Kessa handske er en marokkansk version af en skrubbehandske, som vi f.eks kender det fra hørhandsker og lignende. Den rå overflade gør handsken velegnet til exfoliering af huden.

Handsken bør kun anvendes sammen med Savon Beldi sæben, eller en anden form for smørelse, da den er meget grov ved tør eller ikke indsmurt hud.

Alternativt kan den anvendes, når du er i bad. Skrub huden imens du står under den varme bruser, det vil både fjerne de døde hudceller og skidt, men samtidig give lidt af den rigtige følelse.

Rengøring af kessa handsken

Det er let at gøre handsken ren, du skal blot skylle den under bruseren, når du er færdig med at bruge den. Alternativt kan du skylle den under den varme hane, eller i en skål med kogende vand. 

Så vil urenheder, døde hudceller og andet skidt automatisk falde af, og den er klar til brug, når du snart skal have renset huden igen.

Bonus info: Hvis du passer på handsken, kan det let holde 6-12 mdr, selvom du bruger den flere gange om ugen! Bare husk at gøre den ren, så hygiejnen er i orden.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter