Ahadith Sahiha
  |  2 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  59,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

Oversætterens kommentar.

For en troende muslim er Den Hellige Koran naturligvis den vigtigste kilde, da det er Allâhs Sande Ord, åbenbaret gennem Englen Gabriel (as) til Profeten Muhammad (fvmh) og dermed til hele menneskeheden.

Allâh har gentaget mange steder i den Hellige Koran: "Følg Mig og Min Profet". Derfor er den næstvigtigste kilde Profetens (vfmh) Sunnah, som betyder sædvane. Sunnah kaldes også Hadith. De første beretninger om Profetens (fvmh) sædvane, blev allerede nedskrevet i Hans levetid. Senere er der mange lærde mænd, der fra pålidelige kilder har samlet flere tusinde Ahadith. De mest kendte er Bukhari og Muslim, som levede i de første århundreder efter Profeten Muhammad (fvmh). Alle lærde muslimer er enige om at Ahadith fra disse to mænd er 100% troværdige. Af kendte Hadith samlere kan nævnes Al-Tirmizi, Abu Daud, Al-Nasai og Ibn Mad'ja.

Disse fire mænd har dog også nedskrevet en del Ahadith, som går under betegnelsen "Svage Ahadith". En vigtig ting er, at en Hadith aldrig må stride mod Koranens Bud.

Vi skylder Allâh og disse store mænd tak for deres anstrengende og flittige arbejde, som stod på i årevis. Indsamlingen af Ahadith var forbundet med store strabadser i form af rejser, som strakte sig over hele Den Arabiske Halvø, Mellemøsten og Nordafrika.

ISBN: 987-87-93991-05-7
Forfatter: Oversat af Karima Fahim
Udgiver: VisionBooks (2020)
Sider: 160
Indbinding: Paperback

efter Ahang Barzanji

As-salamu \'alaykum

Jeg vil varmt anbefale denne bog, da den er meget god, let og spændende at læ...

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 af 5 Stjerner!]

efter Faisal Attazgharti

Autentiske ahadith skrevet på dansk inden for emner som arbejde, familie, god adfærd, handel, de sid...

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 af 5 Stjerner!]

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter