The Beard and other Traits of Fitrah
  •  49,00 Kr
Lagerstatus: Få styk på lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Denne bog er en del af en serie ved navn, "Enter into Islaam Completely", der behandler forskellige sager der er vigtige for muslimer men er underspillet eller også tilsidesat af mange. Når en af disse sager er bragt frem hører man ofte indvendingen, "Dette er blot en overfladisk sag! Lad os kun tale om de vigtige spørgsmål i kernen!"

At klassificere den islamiske lærevirksomhed i "kerne" og "overflade" er en bid'ah der påvirker hjerterne og menigmand på den mest skadelige måde og fører dem til at forklejne mange af de tilbedelses handlinger og karaktertræk af den islamiske karakter hvormed de bifalder forkerte handlinger og forkaster de gode som er placeret på en skæv vægtskål som de har udviklet. Allâh (swt) beordrer de troende til at holde fast ved Islam i dens helhed; Han siger:

"O I som tror! Kom fuldstændige ind i Islam og følg ikke Shaitaans fodspor. Sandelig, han er for jer en klar fjende." [Al-Baqarah 2:208]

Den sande sti til vejledning og velstand er gennem irettesættelsen vores synlige handlinger ved komplet fastholdelse til Sunnah og til vores hjerter med oprigtighed og den vedvarende iagttagelse af Allâh (swt). Må Han (swt) skænke os vejledning og lettelse.

ISBN: 189122991-5
Forfatter: Muhammad al-Jibaly
Udgiver: Al-Kitaab & as-Sunnah Publishing
Sider: 83
Indbinding: Paperback

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter