The Goodly Word - Al-Kalim al-Tayyib
  |  0 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  149,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

Skrevet af den berømte retslærd af det 14. århundrede, Taqi al-Din Ahmad Ibn Taymiyya, The Goodly Word er en af de værker der er mest refereret til med hensyn til bøn og fortjenesterne af bøn. Baseret udelukkende på hvad Profeten Muhammad selv sagde og gjorde, dette værk inkluderer bønner for ethvert øjeblik i en muslims liv. The Goodly Word er præsenteret her i en to-sproget version så de eksakte bønner fra Profeten kan læses i den originale arabiske tekst. Oversættelsen er af to anerkendte lærde der også har oversat An-Nawawi's Forty Hadith og Forty Hadith Qudsi begge udgivet af The Islamic Texts Society.

Ezzedin Ibrahim, tidligere Vice-Chancellor ved University of the United Arab Emirates er forfatteren til adskillige udgivelser om islamiske emner og arabiske litteratur. På nuværende tidpunkt er han Cultural Adviser til Præsidenten af De Forenede Arabiske Emirater.

Denys Johnson-Davies er en velkendt oversætter og har udgivet mere end 25 bind af korte historier, noveller og digte. Blandt sin nylige oversættelser er Manners Relating to Eating, udgivet af The Islamic Texts Society.

ISBN 1903682150
Forfatter: Sheikh ul-Islam Ibn Taymiyya
Oversættere: Ezzeddin Ibrahim, Denys Johnson Davies
Udgiver: Islamic Texts Society
Sider: 343
Binding: Paperback

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter