Spørgsmål og svar til Jyllands-Posten krisen
  •  50,00 Kr
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Jyllands-Posten krisen startede den 30. september 2005 med offentliggørelsen af en række forhånende tegninger af muslimernes profet Muhammad. Offentliggørelsen udløste den værste udenrigspolitiske krise for Danmark siden Anden Verdenskrig. Der har været protester mod Danmark fra hele verden, danske ambassader er blevet raseret, danske turister har måttet aflyse rejser, og danske varer er blevet boykottet med fyringer til følge.


Med rigsadvokatens afgørelse af 15. marts 2006 er det første punktum sat i sagen. Rigsadvokaten er den øverste juridiske anklagemyndighed i Danmark.

Dette hæfte opridser sagens baggrund og forløb ved at fremlægge det væsentligste kildemateriale, samt indplacere hændelser og aktører i en tidsmæssig ramme. Forfatterne gør ikke krav på hverken at repræsentere eller tale på vegne af muslimer i Danmark eller andetsteds. Mange, både muslimer og ikke-muslimer, deler dog, ifølge synspunkter bragt i medierne, de betragtninger som forfatterne fremlægger. Formålet er at besvare nogle af de  hyppigst stillede spørgsmål som stilles til muslimer om krisen.

 

80 sider.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter