Sahih Al-Bukhari - 9 Bind
  •  1.250,00 Kr
Lagerstatus: Få styk på lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Den er generelt betragtet som værende den mest autentiske samling af Ahadith. Sahih Al-Bukhari dækker næsten alle aspekter af livet ved at forsyne os med den rette vejledning fra Allâhs Sendebud (fvmh). Denne 9 binds Bukhari er 16 års arbejde af Imam Bukhari der inden han skrev nogen Hadith i denne bog udførte to Rakat bøn af vejledning fra Allâh og da han var sikker på Hadith'ens autenticitet så skrev han det i bogen.

All 9 Volumes

En frygtelig mange fejl forekommer i oversættelser af andre oversættere. For at afskaffe problemet har Dar-us-Salam brugt over 3 år i udgivelsen af denne samling og har præsenteret en samling der er oversat til engelsk på en let og simpel sprogbrug så at alle læsere kan forstå det uden vanskelighed.

Denne uforkortede version der indeholder 7563 Ahadith (ca 4000 sider) der er præsenteret i ordentlige mindre bogformater og trykt på fint papir. Hver bog (underemnerne i hvert bing er kategoriserede af meget brede emner såsom Bogen om As-Salat (bøn)) indeholder mange kapitler der repræsenterer en logisk afdeling af Ahadith. Hver bind indeholder alt fra én til 150 kapitler med hver kapitel der indeholder flere Ahadith. Denne samling vil blive en stor tilføjelse til dit bibliotet alt imens den giver dig en sand perspektiv af Profetens traditioner (fvmh).

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter