Provisions for the Hereafter - Mukhtasar Zad Al-Maad
  |  0 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  149,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

Sammenfattet af: Imam Muhammad Ibn ´Abdul Wahhab At-Tamimi.

Allâh har sendt Sendebudet (fvmh) med vejledning og Sandhedens Religion. Streng overholdelse til vejledningen af Hans Profet (fvmh) er krævet af Islams følgere. De lærde i det islamiske fællesskab har fastgjort en stor vigtighed af det og produceret tekster vedrørende Handlinger af Tilbedelse, Foretagender og Vaner i lyset af den Guddommelige vejledning.

Denne bog er det mest berømte værk der skrevet om dette emne.

Denne bog er en af de vigtigste kilder af viden for de som søger at kende til Profetens (fvmh) Seerah såvel som det Fiqh man lærer fra det. Denne bog er så unik at i den forklares Sunnah gennem Seerah og Seerah gennem Sunnah.

Det er et dybtgående klassisk værk der indeholder tusinder af sider skrevet af Imam ibn al-Qayyim på sin pilgrimsrejse til Hajj, fra Damaskus til Mekka. Til trods for at den er skrevet fra hukommelsen, såvel som navnene på ledsagerne der er knyttet til dem, var betydelig tæt på sandheden, med marginale fejl.

De som dog kender statusen, niveauet af viden og Ta´hqiq som Imam ibn al-Qayyim havde, vil ikke blive overrasket over kendsgerningen. Det er dog stadig forbløffende hvorledes Imam ibn al-Qayyim var i stand til at skrive dette bind under sin rejse til Hajj, da han især var væk fra kilderne til viden og udstod strabadserne af rejsen. Det er en velsignelse fra Allâh (swt) at det var muligt for ham at gøre sådan.

ISBN: 9960-897-18-4
Forfatter: Imam Ibn Qayyim Al-Jawziyyah
Udgiver: Dar-us-Salam Publications
Vægt: 680 g
Størrelse: 21x15 cm
Sider: 494
Indbinding: Hardback

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter