Kære gæst,
Mennesket er en æret skabning. Det kan tænke selv, lave en analyse og drage egne konklusioner.

I hvor høj grad dette sker i dag, kan der stilles spørgsmålstegn ved. Vi ønsker herfra IslamGuide.dk at vække og udfordre det menneskelige intellekt til selv at finde ud af hvad Islam er og hvad det betyder for universet, kontinenterne, landene, byerne og dig.

Med andre ord det du ved om Islam, er det tilstrækkeligt til at du kan få et helt billede af Islam? Det er derfor IslamGuide.dk er her, så vi kan hjælpe dig med at forstå hvad Islam rent faktisk handler om.

Med venlig hilsen

IslamGuide.dk
c/o Det Islamiske Trossamfund (hovedafdeling)
Dortheavej 41
2400 København NV

Tlf. (+45) 70 222 177
FB:   www.facebook.com/islamguide.dk
Web: www.islamguide.dk
Mail: info@islamguide.dk

 

Bestyrelsen i Det Islamiske Trossamfund tegner alene den officielle linje i Det Islamiske Trossamfund (DIT). Holdninger, udtalelser eller enhver anden form for tilkendegivelser i tale, skrift eller andet medie fra gæster, talere, ansatte herunder imamer er som udgangspunkt tilhørende den enkelte afsender. DIT er endvidere ikke ansvarlig for indhold på nogle af de hjemmesider som der henvises til fra www.wakf.com. Vi har intet samarbejde med eksterne hjemmesider og henvisning sker alene med baggrund i vidensdeling og perspektivering.


Produkter Produkter