Muslimens fort - dhikr og dua
  |  1 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  20,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

Vælg antal og mængderabat nederst.

1 stk: 20kr pr stk

50 stk: 15kr pr stk = 1250kr

100 stk: 12kr pr stk = 2250kr

200 stk: 10kr pr stk = 4000kr

Bønner fra Qur'an & Sunnah. Oversættelsen af Hisnul-Muslim. (lommeformatet af bogen 'Citadel of the Believer').

Dette er en meget smuk lille bog der indeholder mange autentiske du'a (bønner) for muslimen for at udføre påkaldelser/bønfaldelser på en daglig basis og ved særlige lejligheder.

Forfatterens note... Denne bog er en forkortelse af mit tidligere arbejde ved navn Adh-Dhikr wad-Du'a wal-'llaj bir-Ruqyah mina'-Kitab was-Sunnah. For at gøre den lille og transportabel så har jeg kun valgt sektionen for ihukommelse i denne forkortede udgave. For at opnå dette har jeg kun nævnt ordenes tekst om ihukommelse i stedet for hele Hadith'en. Jeg har også begrænset mig selv i at anvende blot en eller to referencer fra den oprindelige bog for hver Hadith. Enhver der ønsker at vide om Ledsageren der berettede en vis Hadith eller mere information om hvor den er nedskrevet skal refereres til det originale værk der er nævnt tidligere.

Jeg beder Den Glorværdige, Den Almægtige ved Sine smukke Navne og ved Sin sublime Egenskaber at acceptere dette som værende skrevet udelukkende for Ham alene. Jeg beder Ham bringe mig dens fordele under min livstid og efter min død. Må de der læser den, de der trykker den og de der har haft nogen tilknytning i at distribuere den også at drage nytte fra den. Sandelig er Han, Han være Glorificiret, Istand til alt. Må Allâhs fred og velsignelser være over vores Profet, Muhammad og over hans familie og Ledsagere og enhver der følger dem i Gudfrygtighed indtil Dommedagen.

ISBN: 87-91225-26-4
Forfatter: Samlet af Sa'îd bin Wahf Al-Qahtâni
Udgiver: IslamGuide.dk i samarbejde med Darussalam (2014)
Sider: 244
Indbinding: Paperback

efter Bilal Muhammad Kamal

Assalamu 'alaikum
God lille lomme dua dhikr bog. Den er let have på sig fx hvis man er på vej til m...

Rating: 4 ud af 5 stjerner! [4 af 5 Stjerner!]

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter