Muslim Unification at Time of Crisis
  •  39,00 Kr
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Der er ingen tvivl om at det er obligatorisk for Ahlul-Sunnah i enhver tid og sted at forene og være barmhjertige over for hinanden og at samarbejde om retskaffenhed og Gudfrygtighed.

Det er dog bedrøvende at vi ser forskellighed, en kold atmosfære og uforenlighed strømme fra nogle folk fra Ahlul-Sunnah der har resulteret i at nogle har haft travlt med nedsættelse af andre, advarsler og boykotning. Det er obligatorisk for dem at bruge deres bestræbelser på at besvare de ikke-troende og folk der udøver innovation i Islam der går imod Ahlul-Sunnah og det er obligatorisk for at dem at være barmhjertige blandt dem selv og at bringe hinanden tættere på hinanden hvor nogle kan påminde hinanden om blidhed og medlidenhed.

Jeg fandt det belejligt at skrive nogle råd til dem alle, ved at spørge Allâh, Mægtig og Storslået, at Han bringer fordel gennem disse ord. Det jeg blot ønsker er at rette de sager så meget som muligt og overensstemmelse kommer kun fra Allâh: det er i Ham jeg placerer min tillid og at jeg vender i anger.

Jeg beder Allâh om at skænke Sin overensstemmelse og bestemthed og Han retter hvad der er blandt dem, bringer deres hjerter sammen, vejleder dem til fredens veje og fjerner dem fra mørke til lys; Han er Al-Hørende, Den Som Svarer.

ISBN:
Forfatter:
Shaykh Abdul-Muhsin al-'Abaad
Udgiver: Mountains of Knowledge (2007)
Sider: 64
Indbinding: Paperback

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter