Medicine of the Prophet
  |  0 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  149,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

"Healing with the Medicine of the Prophet" er patentmidlet for dem der søger efter et godt helbred. Det er et storslået værk der er en skat i enhver muslimsk husstand. Selv om den er skrevet af forfatteren, Ibn Qayyim, over seks hundrede og halvtreds år siden, er det en ekstrem belejlig værk for vores generation hvor sundheds og naturlige helsekost produkter er blevet en vigtig aspekt i livet hos mange.

Forfatteren præsenterer vejledningen af Profeten Muhammad (fvmh) i at have mange forskellige sundheds spørgsmål, inklusiv behandlingen af lidelser og forebyggende lægemidler for at holde kroppen sund. Da Koranen og Sunnah'en er hovedkilderne i islamisk livsstil så siger det sig selv at de ligeledes skal refereres til i sager vedrørende helbred og arbejdsdygtighed.

Dette er fremgangsmåden benyttet af Ibn Al-Qayyim når han præsenterer verserne i Koranen og udtalelserne af Profeten (fvmh) da hans hovedreferencer i disse er om sundhed og medicin. De sidste kapitler af dette værk indeholder en ekstrem fordelagtig ordliste af midler, urter, føde og andre naturlige substanser der hjælper på rejsen mod en bedre helbred.

"Healing with the Medicine of the Prophet" er en uvurdelig reference katalog for muslimen i ethvert land og enhver generation. Må Allâh skænke Sin Barmhjertighed og Velsignelser på forfatteren, Ibn Qayyim, da hans værk bestemt vil være elsket gennem tiderne.

ISBN: 1-59144-043-2
Forfatter: Imam Ibn Qayyim Al-Jawziyyah
Udgiver: Dar-us-Salam Publications
Vægt: 585 g
Størrelse: 21x15 cm
Sider: 359
Indbinding: Paperback

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter