Manuka honning med black seed - 250g
  •  350,00 Kr
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Introduktion til verdens første Black seed og Manuka honning.

De 2 fordele ved Manuka honning og Black seed olie.

Manuka honning og Black seed olie fra Nature’s Blends tilbyder mange kombinerede sundhedsmæssige fordele i en lækker sammensætning.
Hver enkel ingrediens kvalificere sig som “superfood” i sig selv, men kombineret repræsentere den et antioxidant kraftværk med en lang liste over sundhedsmæssige fordele for menneskekroppen.

Lad os nu kigge på hver enkel for at få et indblik i, hvor mange fordele der er i at inkludere Black seed olie og Manuka honning i sin dagelige diæt.

Det produceres naturlig i New Zealand som en naturlig konsekvens af pollen fra den indfødte Manuka busk , denne honning er en af de mest fantastiske og næringsrige sorter, der eksistere. Blandt fordelene, hvis fulde omfang vi kommer ind på om kort tid, er der til behandling af en lang række forhold lige fra ondt i halsen til fordøjelsesproblemer og meget mere.

Det er langt fra et nyt fænomen, det er blevet brugt som medicin i årtusinder, det går helt tilbage til tider, hvor de store Egyptiske Faraoer eksisteret. tro det eller ej, men da Kong Tut’s grav blev åbnet i 1922, opdaget arkæologerne potter af uforstyrret og ubeskadiget honning.
For tusindevis af år siden var folkene fuldt ud klar over, hvor fordelagtigt denne honning var.

Hvad er Manuka Honning ?

Manuka honning tilbyder en bred effekt af en række lidelser, der omfatter :

Behandling af forskellige fordøjelsesproblemer, blandt andet (SIBO)

Reduktion af symptomer på eksem og acne

Den forstærker immunsystemet og alle de symptomer den viser ved at være “nedslidt” såsom ondt i halsen og diverse infektioner

Behandling af sår og forbrændinger

Til behandling af irritabel tarmsyndrom (iBS) og inflammatorisk tarmsygdom (IBD)

Hjælpsom mod allergier

Hjælpsom mod MRSA

Det vil ikke være at overdrive at kalde Manuka Honning et naturlig universalmiddel.

Black seed

Meget af der samme kan siges om koldpresset Black seed olie, som er blevet brugt i østen i århundrede på mindst lige så mange sygdomme som Manuka honningen. 
Olien er skabt fra Nigella sativa planten, som er fra Indien, Asien og dele af Europa, den indholder en kraftig antioxidant kaldet thymokinon, der kan bruges til behandling og forebyggelse af frie radikaler der med tiden kan føre til kræft.

Ydermere har den været kendt for at blive ordineret af læger for at minimere bivirkninger af kemoterapi og radiologi. Dette er blot endnu en illustration på at fordelene ved olien er sande.

Manuka Honning og Black seedolie.

Så utrolig som Manuka honning og Black seed er når det står alene, er effekten tæt på magisk når de to kombineres. Forskning der er gennemført inden for de sidste 10 år har vist, at en kombination af Black seed og Manuka honning øger antioxidantniveauet betydeligt, og en kombination af disse to er en effektiv terapi til eliminering af kræftceller i leveren, bugspytkirtlen, brystvæv, tyktarm og lunger - noget som konventionel medicin måske hævder at kunne gøre også, dog på en meget hård og unaturlig måde.

Type 1 og 2 diabetes.

Vi ved at vi allerede har nævnt meget hidtil, men vi har ikke engang ridset overfladen af, hvad Manuka honning og Black seed olie kan bruges til. Da Manuka honning kan bruges til at nedsætte niveauerne af glukose til stede i blodbanen, kan den også bruges til stor effekt ved behandling af både type 1 og type 2 diabetes.

De store fare, der er involveret i at have diabetes, kan være yderst svækkende og endda livstruende i nogle tilfælde. Så for at få et naturligt alternativ til dagelige injektioner af insulin, er dette her et utrolig godt remedier, som der i den grad skal råbes højt om.

Fordele

Den fulde liste over sundhedsmæssige fordele forbundet med et regelmæssigt forbrug af Manuka honning og Black seed olie er en svimlende lang en, og vi ser nu blot på nogle få af dem ;

Mere ungdommelig hud er en vidunderlig “bivirkning” af indtagelsen af disse to, man formindsker fine linjer og rynker, pga man får en mere hydreret hud.

Ens hår bliver sunder og flere har reporteret om både mere fylde og skinnen hår , når produkterne tages regelmæssigt.

Ydermere afgifter det kroppen ved et regelmæssigt forbrug, da det forbedre leverfunktionen og de mange antioxidanter, som derved giver et godt resultat.

Ved ønsket vægttab er Manuka honning og Black seed også yderste fordelagtig.

Reducerende epileptiske anfald, kan skyldes dagelig forbrug,
En potentiel livsforandringmulighed af yderste stor værdi for patienter med epilepsi.

350kr + Porto


Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter