Islamic Creed Series - Bind 4 - The Messengers and The Messages
  |  0 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  129,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

Er det sandt at mennesket idag er nået til et niveau af udvikling at de ikke har behov for Sendebude og deres lærdom? Er mennesker i stand til at vejlede dem selv uden at referere til de metoder fremsat af Sendebudene?

Svaret er nej. Menneskeheden har behov for at kende Sendebudet og det Budskab han overbragte. De skal tro på hvad han sagde og adlyde ham. Den eneste måde man kan opnå glæde og succes i denne verden og Det Hinsides er at følge Sendebudet. Ved at følge Sendebudet vil mennesket blive klar over detaljerne af godt og ondt og Allâh (swt) vil være tilfreds med det. Dets vejledning indbefatter gode gerninger, god tale og god moral. Dets tale og opførsel er kriterierne som alle handlinger bliver vejet mod. Uden et Sendebuds vejledning er mennesket som en fisk ud af vandet. Når mennesket opgiver denne vejledning så er dets hjerte fordærvet.

Da menneskets glæde i denne verden og i Det Hinsides er forbundet med vejledningen fra Profeten, så skal man kende godt til Profetens lærdom og biografi for at tilslutte sig hans sande og succesrige følgere.

Dette omfattende værk som er fyldt med klare beviser og tegn fra det rene lære fra Islam er en essentiel læsning for alle muslimer og søgere af sandheden.

Klik HER hvis du ønsker hele serien og spar 10%.

ISBN: 9960672883
Forfatter: Dr. Umar Sulayman al-Ashqar; Nasiruddin al-Khattab (translator); Huda Khattab (editor)
Udgiver: International Islamic Publishing House (IIPH) 2003
Sider: 358
Binding: Hardcover

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter