Håndbog til Hajj og Umrah
  |  1 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  49,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

Håndbog til Hajj og ‘Umrah er en praktisk og hjælpsom guide, som behandler et komplekst emne på en ligetil, koncis og udførlig måde. Forfatterens indblik og observationer samt de udvalgte figurer og oversigter forbereder dig på både dit ophold i Saudi-Arabien og selve pilgrimsfærden. Hajj og ’Umrah ritualerne er tydeligt forklaret, og de relevante bønner og du’a er angivet på både arabisk og dansk. Dog er der ingen obligatoriske du’a under Hajj og ’Umrah. Det sidste kapitel omhandler Medina, hvor fokus især er på profetens (SAWS) moské samt andre steder af religiøs eller historisk betydning.

Sarwar Alam Raz, der er uddannet civilingeniør fra Aligarh Muslim University, har brugt det meste af sit liv på at studere Islam og komparative religioner. Han har skrevet et utal af bøger inden for forskellige emner, herunder to bøger om ingeniørvidenskab, to digtsamlinger (ghazal) samt en samling af små historier på urdu. På nuværende tidspunkt lever han i Forth Worth, Texas, USA, hvor han i mange år har været meget engageret i islamiske aktiviteter.

THE ISLAMIC FOUNDATION ønsker at opnå gode resultater inden for akademisk forskning, uddannelse, udgivelser, undervisning samt brobygning mellem muslimer og andre. Siden 1973 har denne fond udviklet sin nationale og internationale position via sine varierende og omfangsrige aktiviteter. De har udgivet over 300 titler – og har et af de største private islamiske biblioteker i Vesteuropa. Fonden udgiver tre akademiske magasiner: The Muslim World Book Review (hvert kvartal), Journal of Inter-Cultural Perspectives (halvårligt) og Review of Islamic Economics (halvårligt). The MARKFIELD INSTITUTE OF HIGHER EDUCATION uddeler MA/MPhil/PhD grader, kandidatgrader og certificeringer i islamiske studier – i samarbejde med Loughborough University, Storbritannien.

ISBN: 87-91225-58-2
Forfatter: Sarwar Alam Raz
Udgiver: IslamGuide.dk i samarbejde med The Islamic Foundation (2014)
Sider: 84
Indbinding: paperback

efter Faisal Attazgharti

Alle der skal til Hajj eller Umrah bør købe denne bog. Den er meget let at læse og forklarer ALT, hv...

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 af 5 Stjerner!]

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter