Genvind dit hjerte - personlige indblik i frigørelsen fra livets lænker
  |  1 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  249,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

Mange af os lever i et liv indfanget i de samme mønstre af hjertesorg og skuffelser. Ofte vi ingen anelse om, hvorfor det sker. Genvind dit hjerte handler om at frigøre hjertet fra dette slaveri. Om at rejse ind og ud gennem livets mest bedrageriske fælder.

Denne bog er skrevet for at vække hjertet og tilvejebringe et nyt perspektiv på kærlighed, tab, lykke og smerte. Som en slags alverdens håndbog, vil Genvind dit hjerte lære læserne, hvordan de skal leve livet, uden at tilllade livet at eje dem. Det er en håndbog om, hvordan man beskytter sin mest værdifulde ejendel - hjertet.

Yasmin Mogahed tog sin kandidatgrad i psykologi og en kandidatgrad i journalistik og massekommunikation ved University of Wisconsin-Madison. Da hun afsluttede sine studier, begyndte hun at undervise i islamiske studier. Hun arbejdede også som skriveinstruktør ved Cardinal Stritch University, foruden også at være skribent for den islamiske afdeling i InFocus News. For tiden underviser hun i AlMaghrib Institute, er skribent for Huffington Post, holder foredrag internationalt og skriver bøger om primært spiritualitet og personlig udvikling. Besøg hendes hjemmeside: www.yasminmogahed.com, hvor du kan finde en samling af hendes artikler, poesi og foredrag.

"... Genvind dit hjerte gav mig et helt nyt perspektiv på formålet med livet. Enhver der læser denne bog vil drage af dens visdom." - Sisters Magazine

"Genvind dit herte er et friskt pust, der opløfter modet, nærer sindet og helbreder sjælen. Brugen af intrikate billeder og ord der er smukt placeret, efterlader læserne med en følelser af ærefrygt, idet de føler sig lettede og frie for bekymringer." - Vanessa, MeMuslima.com

ISBN: 978-87-93991-09-5
Forfatter: Yasmin Mogahed
Udgiver: Vision Books (2020)
Sider: 212
Indbinding: hardback

efter Faisal Attazgharti

Unik bog der taler direkte til hjertet og hjernen. De fleste mennesker går og bokser med noget inden...

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 af 5 Stjerner!]

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter