Freedom of Expression in Islam
  •  185,00 Kr
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

I de senest år har emnet om ytringsfrihed blevet et emne af hed debat. Freedom of Expression in Islam tilbyder som den første og den eneste detaljeret præsentation på engelsk om ytringsfrihed både fra de retsmæssige og moralske perspektiver af Islam. Dette værk er et banebrydene forsøg på at undersøge både beviset på ytringsfrihed i kilderne fra Shari'ah-loven og begrænsningerne, hvadenten de er moralske, retsmæssige eller teologiske som Islam pålægger det retsgyldige udøvelse af denne frihed.

Freedom of Expression in Islam er ikke kun informativ om emnet om mulighederne af ytringsfrihed indenfor Islam men også om det kulturelle tradition i Islam og dens retningslinier af social adfærd. Freedom of Expression in Islam er en del af en serie tilegnet de fundamentale rettigheder og friheder i Islam og bør læses forbindelse med The Dignity of Man: An Islamic Perspective og Freedom, Equality and Justice in Islam.

Dr Mohammad Hashim Kamali er Professor i lov ved International Islamic University Malaysia hvor han har undervist islamisk lov og retslære siden 1985. Blandt hans andre værker udgivet af The Islamic Texts Society er: Principles of Islamic Jurisprudence, Islamic Commercial Law, og The Dignity of Man: An Islamic Perspective.

ISBN: 0 946621 60 8
Sider: 350
Mål: 234 x 156mm
Udgivet af: The Islamic Texts Society (1997)
Forfatter: Mohammad Hashim Kamali

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter