Fatawa Islamiya - Islamic Verdicts (8 Bind)
  •  1.000,00 Kr
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Af De Noble Lærde:
Shaykh 'Abdul-'Aziz bin 'Abdullah bin Baz
Shaykh Muhammad bin Salih Al-'Uthaimin
Shaykh 'Abdullah bin 'Abdur-Rahman Al-Jibreen
Sammen med:
The Permanent Committee and the decisions of the Fiqh Council

Samlet af: Muhammad bin 'Abdul-'Aziz al-Musnad

Kort oversigt.
En samling af islamiske kendelser udstedt af de mest kendte lærde i verden. Denne samling dækker alle de vigtige emner såsom trosbekendelse, bøn, zakah (almisse), tafsir (Koranens fortolkning), hadith (Profeten Muhammads sædvane (fvmh)), ægteskab, jihad, dawah (kald til Islam), etc.

Der er mange øjeblikke og lejligheder i ens liv når der opstår et behov for at vide om et bestemt islamisk kendelse i overensstemmelse med en situation med respekt til bestemte forholde og omstændigheder. De lovmæssige islamiske kendelser skal være fra de der har viden om De Koraniske Verser og Ahadith og skal være til at forstå dem og bruge dem som bevis som påkrævet ved spørgsmålene. De skal besidde viden i den grad at de er i stand til at citere relevante Ahadith hvorpå der er fælles enighed. De skal have tilskrækkelig viden indenfor det arabiske sprog for at forstå teksterne fra Koranen og Sunnah'en og at aflede og udtrække beviser fra dem. Det er ikke let for muslimer hele tiden at kunne kontakte så retskyndige lærde indenfor Islam for lovmæssige domme som de behøver på bestemte tidpunkter.

For at overvinde denne vanskelighed hos muslimerne har Darussalam præsenteret denne samling af lovmæssige kendelser udstedt af de mest kendte lærde i verden. Denne samling er også en værdifuld tilføjelse indenfor islamiske litteratur på det engelske sprog.

Indhold på engelsk:

Volume 1: 396 pages: Creed
Volume 2: 479 : Purification and Prayer
Volume 3: 444 : Mosques, Funerals, Zakah, Fasting and Sales Transactions (1)
Volume 4: 446 : Hajj Rites and Sales Transactions (2)
Volume 5: 456 : Insurance & other issues, endowments, gifts, wills, inheritance, slavery & marriage
Volume 6: 447 : Divorce, breast-feeding, offences, punishments, lawful & forbidden, oaths & judgments
Volume 7: 400 : The Noble Qur'an, Tafsir, Hadith, repentance, supplication & its manners, al-birr & joining relations, clothes & adornment
Volume 8: 415 : Jihad, Da'wah, employees & workers, teachers & students, dreams & visions, bribery & its effects, the orphan's wealth, pictures, media, singing & music, collection of various topics.

Vægt: 5.2 kg.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter