Den særskilte etikette - Al-Adab Al-Mufrad
  |  0 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  374,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

To af Skaberens mægtigste velsignelser til menneskeheden er, at vi er skabt som forstandige mennesker og at vi er udvalgt til at være blandt Profeten Muhammads ﷺ nation - de, som tror på Allah, Hans engle, Hans bøger, hans profeter, Dommedagen samt på skæbnen. Med disse to velsignelser følger der i denne verden også to mægtige ansvarsområder: at vi handler i overensstemmelse med Allahs Deen (levemåde) og inviterer vore medmennesker til det samme.

Derfor kræves det af os muslimer at vi sætter os ind i vores kære Islam og alle dens dele, fordi Allahs nåde opnås alene ved at adlyde Allah og Hans Sendebud ﷺ igennem oprigtige handlinger baseret på rene hensigter.

Bogen indeholder 644 kapitler, der i alt rummer 1.322 beretninger, hvori man kan læse Profetens ﷺ råd og vejledning omkring en muslims gøren og laden i det daglige og i alle livets aspekter. Bogen har opnået bred anerkendelse og tilskynder til viden om hadith. Bogen tilskynder til renselse af sjælen, og giver én midler til at ophøje den. Ved oprigtig læsning vil både læserens ydre og indre blive disciplineret samt motiveret til godhed og afstandtagen til slette handlinger med fokus på det Hinsides. 

I de over 800 år Al-Adab Al-Mufrad har eksisteret, har mange store og anerkendte lærde verden over rost dennes forfatter Al-Bukhari;

"Der var ikke nogen i Khorasan lig ham” [Imam Ahmad]

”Jeg har hverken i Irak eller Khorasan set en person, som kendte historien bedre end Al-Bukhari og havde forstand på ahadithers mangler og deres isnad.” [Imam At-Tirmidhi]

Al-Adab Al-Mufrad fortjener en overlegen status, da dens indhold har potentiale til at slukke tørsten efter viden hos både lærde og lægfolk. Bogen er dybest set et redskab for dem, som formaner, en bestemmelse for dem, som bliver formanet, en lygte for de retledte og en særskilt etikette for perfektionisten.

ISBN: 9788799567171
Forfatter: Muhammad Bin Ismail Al-Bukhari
Udgiver: O&F Forlag (2018)
Sider: 687
Indbinding: hardback 

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter