Cosmos Co - Ægte Rosenvand 100ml
  |  0 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  69,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

Cosmos Co 100% ren Rosenvand - Rosewater 100 ml.

Made in Morocco

Ingredienser (INCI): Rosa Damascena (Rose) Flower Distillate

Rosenvand stammer fra produktionen af den eksklusive og fine rosenolie, iøvrigt verdens dyreste æteriske olie. Ved at koge rosenbladene i store tanke, udvindes rosenolien via destillation, og vandet derfra bliver til den ægte og rene rosenvand. Den ægte rosenvand må ikke forveksles med "rosenvand", som er lavet ved at blande vand, alkohol og  meget lidt rosenolie. De to produkter kan ikke sammenlignes.

Dette er en 100% ren og ægte rosenvand fra Marokko. Vandet stammer fra friske produktioner af rosenolie, og rosenvandet har derfor minimum en holdbarhed på 2 år. Rosenvand er selvkonserverende, hvorfor der ikke er tilsat konserveringsmidler, tilsætningsstoffer eller parabener.

Vandet er produceret og fyldt på flaske i Marokko, og der er selvfølgelig anvendt marokkanske rosenblade.

Rosenvandet har en naturlig sød duft af roser. Duften er hverken kraftig eller generende, og den har derfor ikke indflydelse på selve brugen af vandet. Du kommer altså ikke til at dufte af blomster hele dagen, fordi du anvender vandet, men vandet giver dog en sødlig duft i nogle timer.

Rosenvand skal opbevares korrekt, ellers mister den egenskaberne. Den skal helst stå tempereret, dvs i et skab på badeværelset eller på et værelse, og det er vigtigt, at den opbevares tætsluttet. Vandet tåler ikke direkte sollys eller frost.

Værd at vide om Cosmos Co rosenvand

Cosmos Co sælger kun ægte rosenvand af højeste kvalitet fra nogle af de førende producenter af rosenolie. Vores rosenvand lever op til vores strenge krav om høj kvalitet og rene produkter, og vandet er meget virksomt og lækkert at anvende til kosmetiske formål. Dette er ikke et produkt, som vi på nuværende tidspunkt selv producerer, vi opkøber det fra en meget dygtig og anerkendt producent, som primært har fokus på rosenolie.

Rosenvand kan holde minimum 2 år efter produktionsdatoen, og da vores erfaring siger, at vandet er mest virksomt, hvis det er helt frisk, forsøger vi kun at have rosenvand på lager, som er max 1-3 måneder gammel. Det er din sikkerhed for, at du får en lækker, frisk og yderst virksom rosenvand.

Du skal være opmærksom på, at mange af de "rosenvand", som der sælges i Europa og Danmark, er blandingsprodukter bestående af vand, alkohol og meget lidt rosenolie. Et sådan produkt kan udtørre huden, grundet indholdet af alkohol. Cosmos Co rosenvand er 100% naturligt, og det er lavet efter meget gamle traditioner og opskrifter, hvilket sikre at du får en rosenvand af meget høj kvalitet, som ligeledes er yderst virksom og god. Men den koster desværre også noget mere end blandingsprodukterne, da den er væsentlig dyre at fremstille.

Rosenvand kan anvendes i mange forskellige henseende, når det gælder kosmetisk pleje. Herunder har vi lavet en lille oversigt med en kort forklaring til hver af formålene. Du kan finde links til alle vores guides under listen.

    • Hårpleje - Rosenvand er virksomt til pleje af håret, hvilket skyldes vandets helt unikke indhold fra rosenbladene. Ud over at være beroliggende, virker rosenvand opfriskende og plejende på håret, og det giver især glans og styrker håret.
    • Som ansigsrens - Rosenvand er velegnet til ansigtsrens, da vandet har rensende og beroliggende egenskaber. Det renser ikke i dybden, som andre af vores produkter, men det renser, plejer og beroliger huden på en og samme tid, hvilket giver en fantastisk effekt. En 3i1 behandling!
    • Som settingspray - Rosenvand er effektivt som settingspray, da vandet får din makeup til at holde længe, og se super fresh og godt ud hele dagen. Samtidig med at rosenvandet plejer og beroliger huden, således den ser frisk og sund ud.
    • Som skintonic - Rosenvand er perfekt som skintonic, da dette helt unikke vand får huden til at slappe af, samtidig med at den renser porerne.
    • I scrubs - Rosenvand er godt i scrubs, hvor det med fordel kan erstatte f.eks en olie. Rosenvand kan anvendes i alle former for scrubs, både i dem til læberne, bodyscrubs og ansigts scrubs.
    • Mod bumser og uren hud - Rosenvand er velegnet til behandling mod bumser, hudorme og uren hud. Rosenvand har beroligende egenskaber, som får huden til at slappe af, hvilket også medfører at udbrud af bumser og uren hud mildnes. Bruges rosenvand f.eks sammen med argan olie eller grønt ler, vil du få en pleje, som både renser i dybden, men hvor huden også bliver beroliget efterfølgende.
    • Lav en hjemmelavet rosenvand - Du kan selv lave din rosenvand, hvis du har tid og lyst, dog bør du forvente, at den ikke bliver ligeså god, som f.eks vores Cosmos Co rosenvand, da det kræver, at du køber de rigtige roser, som er lidt dyre i Danmark. Men det er muligt at lave en DIY rosenvand.
    • Rosenvand til bagning og madlavning - Rosenvand er godt i bagning og madlavning, hvor vandet har været anvendt i mange hundrede år. Det indgår også som en vigtig ingrediens i flere desserter, herunder Tyrkish delight.


Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter