An Explanation of A Critical Study Of Shirk
  •  189.50 NOK
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Dette værk som er en detaljeret forklaring af en af Muhammad ibn Abd al-Wahhab's vigtigste værker der omhandler forklaringen og modbevisningen af beviserne der blev anvendt af bestemte muslimske grupper i hans levetid som retfærdiggjorde handlinger af shirk (handlingen af at tilknytte partnere med Allâh). Den har titlen Kash al-Shubuhat, der bogstaveligt talt kan oversættes som: 'opklaringen af tvivlene'.

Ibn Abd al-Wahhab havde i sinde i dette værk at afsløre falskheden og bestikkenheden af disse argumenter ved at bevise at de hedninge, som Profeten (fvmh) kæmpede mod, udnyttede de selvsamme argumenter og blev ofre for det samme ræsonnement som disse moderne udøvere af shirk gjorde. Det er et af de mest fremskredne værker om emnet og over en halv snes forskellige argumenter og beviser er brugt til at retfærdiggøre shirk er præsenteret og derefter modbevist.

For at maksimere udbyttet af dette værk er indledende sektioner, der vedrører andre aspekter af shirk der ikke blev nævnt af Ibn 'Abd al-Wahhab, tilføjet af forfatteren. Til slut diskuterer værket definitionerne af shirk, vigtigheden af at kende shirk, forskellen mellem shirk og kufr, typer og kategorier af shirk, historikken om shirk, ondskaberne og resultatløsheden af shirk, årsagerne til shirk og andre relaterede emner. Som tilføjelse er en kort biografi af Muhammad ibn Abd al-Wahhab inkluderet som et forord til teksten i denne bog.

Dette værk er uden tvivl det mest omfattende studie på engelsk om shirk og som følge deraf en ubetinget nødvendighed for de som ønsker at forstå dette store ondskab som mennesket kender.

ISBN: 1898649626
Forfatter: Abu Ammaar Yasir Qadhi
Udgiver: Al-Hidaayah Publishing (2003)
Sider: 210
Binding: Hardback

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter