Al-Adab Al-Mufrad - A Code For Everyday Living
  |  1 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  145,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

Oversat fra den originale arabiske tekst til engelsk, giver denne bog et indsigt i det moralske opførsel af de tidlige muslimer i et samfund ført af Profeten Muhammads (fvmh) perfekte karakter, "Jeg var kun sendt for at fuldkommengøre god karakter". Profetens Ledsagere repræsenterer fortræffelige eksempler af mænd med livskraftig moralsk status hvis opførsel inspirerede og tiltrak masserne til Islams fold hvorend de rejste hen under udviddelsen af de muslimske territorier. Modsat den stereotypisk måde det portrætteres i vesten at Islam blev spredt med sværdet.

Profetens ord er lige så relevante idag som de var 1400 år siden. Denne unikke samling af 1322 ahadith og athar er en af de tidligste og mest autentiske værker om islamisk etikette og den islamiske levevej. De er ikke kun praktiske og inspirerende, de opfylder også en desperat behov for en officiel guide til morale og spiritualitet for muslimer der bor i et moderne, sekulært samfund, hvor linien mellem ret or uret i stigende grad er uklar.

Denne bog er en væsentlig hjørnesten af islamisk moralitet og er passende for den generelle læser og ligeledes den akademiske. Dens forfatter, Imam Bukhari (194-256AH / 810 - 870 CE) er den mest berømte skikkelse i det islamiske litterære historie. "Al-Adab Al-Mufrad" en absolut nødvendig tilføjelse til ethvert islamisk bibliotek.

ISBN: 1872531180
Forfatter: Imam Bukhari Abu Abdullah Muhammad bin Isma'il; Iqbal Ahmed Azami (hovedredaktør)
Udgiver: UK Islamic Academy (2005)
Sider: 274
Indbinding: Hardback

efter Nawal Mahamud

Det er dejligt at have sådan en bog liggende derhjemme, da man bliver fri for at lede efter autentis...

Rating: 4 ud af 5 stjerner! [4 af 5 Stjerner!]

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter