Afklaring af Koran-bærernes etikette
  |  0 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  349,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

Titel: Afklaring af Koran-bærernes etikette'
Titel på arabisk: Al-Tibyan fi Adab Hamalat al-Quran

Beskrivelse af bogen:

Allah, den mest Nådige, har velsignet os mennesker ved at forsyne os med både intellekt og Vejledning i Koranen til hvordan vi skal leve et succesfyldt og lykkeligt liv. Overfladisk læsning eller blot at bære rundt på store bøger er dog ikke til nogen nytte.
Forfatteren til denne bog, Imam Al-Nawawi [rh], skriver i sin indledning: ”Jeg har set befolkningen i vores land, Damaskus, anstrenge sig for at recitere den mægtige Koran: de studerer den, instruerer andre i den, og de læser den enten i grupper eller enkeltvis.

Gennem dage og nætter gør de sig vældig umage med den. På denne måde søger de tilfredsheden af Allah (swt), den Højeste, Besidderen af Majestæt og Ære. Dette fik mig til at skrive en kortfattet afhandling omkring de rette etiketter, der kræves af enhver Koranbærer, samt egenskaberne for dem, som memorerer og studerer den. Allah (swt), den Højeste, har befalet os at rådgive hinanden vedrørende Hans (swt) Bog og redegøre for de rette etiketter for Koranbærere og Koran-studerende samt vejlede og påminde om disse etiketter.”


Således kommer vi i denne bog tættere på det forhold som Profeten (saw), ledsagerne (ra) og de tidligere lærde havde til Koranen og de etiketter samt forholdsregler, som disse noble personligheder vægtede højt i deres hverdag. Herigennem vil Koranen lettere kunne påvirke og få en plads i læserens hjerte og sind

ISBN: 9788799567188
Antal sider: 377
Format: B5
Størrelse: 17 x 25 cm
Vægt: 680 gram
Omslag: Hardcover med guld-præg

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter