A Glimpse At The Way Of The Companions
  •  29,00 Kr
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Dette er en forkortelse af en mindre afhandling skrevet af den kendte lærd Shaykh 'Abdul-Qâdir al-Arna'ût hafidhahullâh der har specialiseret sig i hadith feltet. Han mest berømte værk inkluderer undersøgelsen af Zâdul M'âd af Ibn al-Qayyim, Jâmi'-ul-Usûl af Ibn al-Athîr og al-Adhkâr af Imâm an-Nawawî.

Dette er den første afhandling i en serie der omhandler Metodikken af Profeten Muhammad sallallâhu 'alayhi wa sallam og hans Ledsagere (må Allâh være tilfreds med dem alle). Det var Metodikken der var implementeret af Profeten sallallâhu 'alayhi wa sallam og overholdt af de bedste af generationerne (Ledsagerne), dette gav dem succes i denne verden og det ultimative succes i Det Hinsides. Denne serie har titlen Tasfiyah wat Tarbiyah, der er de to hovedværktøjer af denne Profetiske Metodik der kan hjælpe os forblive faste på Islâms Dîn.

Denne afhandling blev skrevet af Shaykh 'Abdul-Qâdir som svar til utallige spørgsmål han blev stillet og den generelle forvirring der omhandlede dette vigtige emne. Ved at samle denne afhandling så stolede Sheikhen på de klassiske værker pga. vigtigheden af at vende tilbage til forståelsen af de tidlige lærde af denne Ummah.

Denne afhandling er oversat for at forsøge at fjerne forvirringen omkring dette afgørende emne hvad angår metodikken indført af Profeten sallallâhu 'alayhi wa sallam og hans Ledsagere radiallâhu 'anhum, i etableringen af Islâm som en livsstil.

Enhver muslim der ønsker at vende tilbage til Islâm i sin sande mening må forstå hvad Profeten sallallâhu 'alayhi wa sallam og hans Ledsagere var sat til i alle livets aspekter. Kun derefter kan vi bevæge os frem til at etablere Islâm som vores livsstil.

ISBN: 1-898649-05-7
Udgiver: Al-Hidaayah Publishing & Distribution (1994)
Forfatter: Shaykh Al-Arna'oot 
Sider: 32
Indbinding : Paperback

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter