111 Ahadith Qudsi
  |  3 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  40,00 Kr

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

Koranen og profeten Muhammads (fred være med ham) sædvane (sunnah) er Islams to primære kilder. Deres universelle natur gør, at de kan praktiseres uanset tid, sted og miljø.

Koranen er Allahs præcise ord på arabisk, åbenbaret til Muhammad (fred være med ham) gennem englen Gabriel. For at tydeliggøre Koranens mening og praksis, har Allah bestemt, at vi skal efterleve profeten Muhammads (fred være med ham) måde at praktisere Koranen på - og for at tydeliggøre Koranens budskab.

Profetens sædvane er nedskrevet i utallige ahadith (beretninger), som kyndige og troværdige lærde har gjort et stort stykke arbejde for at samle. Heri er der beretninger om, hvad Muhammad (fred være med ham) plejede at gøre i alle livets situationer.

En almindelig hadith er en udtalelse/handling/accept fra profeten Muhammad (fred være med ham), mens en hadith qudsi (hellig hadith) er Allahs inspiration til profeten, men som ikke er en del af Koranen. Altså har en hadith qudsi Allah som kilde, gennem Muhammad (fred være med ham), hvorimod en almindelig hadith kun har profeten som kilde.

Forskellen mellem Koranen og en hadith qudsi er, at Koranen kun består af Allahs præcise ord, mens en hadith qudsi er Allahs mening, der er fortalt med profetens egne ord.

For at give læseren en mere autentisk oplevelse, indeholder bogen både den danske oversættelse samt den originale arabiske tekst.

ISBN: 978-87-93991-04-0
Oversat af Hiba Osman og Karima Hvarregaard
Udgiver: VisionBooks (2020)
Sider: 125
Indbinding: paperback

efter Faisal Attazgharti

Super fin hadith qudsi-bog på dansk. Den forklarer forskellen på en alm. hadith og en hadith qudsi -...

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 af 5 Stjerner!]

efter Nata Diaby

Denne bog er god til alle, unge som voksne, mænd som kvinder. Den er virkelig nyttig når man skal ho...

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 af 5 Stjerner!]

efter Mamut Mamutovski

Selamu alejkum brådere og søstre \"Der er en bog der virkelig vil noget\" Den fortæller os alt om li...

Rating: 4 ud af 5 stjerner! [4 af 5 Stjerner!]

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter