The Book of Revenue - Kitab al-Amwal
  •  699,00 Kr
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Kitab al-Amwal (The Book of Revenue) er et blændende værk af et sind af lov. Abu Ubayd al-Qasim ibn Sallam giver os med et præcist dokument af lovmæssige præcedenser nedskrevet i Islams to første århundreder, især de der hører til til kilderne om indtægter og mulighederne af offentlige udgifter. Bogen kraft ligger dog i metoden anvendt af forfatteren og analysen foretaget af ham. Han samler Profetens (fvmh) traditioner sammen, meningerne af Ledsagerne og synspunkterne af de eminente lærde og derefter underkaster dem over for legal analyse der er uforlignelig i den islamiske lovmæssige litteratur.

Bogen er en ubetinget nødvendighed for enhver der studerer islamisk lov, især de der ønsker at mestre kunsten af oversættelsen og analysen af de lovmæssige traditioner og tidlige præcedenser. Under den disciplin der kendes som fiqh al-sunnah, er der ingen bog eller manual der kan konkurrere med dette fremstående værk. Den nuværende oversættelse inkluderer en oversættelse af noterne af Muhammad Khalil Harras.

Oversætteren Imran Ahsan Khan Nyazee underviser i islamisk lov og lov ved Faculty of Shari’a and Law på International Islamic University i Islamabad. Han er også redaktøren af Islamabad Law Review. Nyazee er forfatter til en hel del bøger om islamisk lov der inkluderer Theories of Islamic Law og Islamic Jurisprudence såvel som to-binds værket Islamic Law of Business Organization der omhandler partnerskab og samarbejde. Han har oversat Ibn Rushd’s velkendte værk Bidayat al-Mujtahid (The Distinguished Jurist’s Primer) til Center for Muslim Contribution to Civilization.
Forfatteren af introduktionen Ibrahim M. Oweiss fik sin BA grad fra Alexandria University i Egypten mens hans MA og Ph.D. i økonomi er fra University of Minnesota. Professor Oweiss pensionerede i 2002 efter at have undervist ved Georgetown University i 35 år. Han var besøgs-professor for økonomi ved Harvard University og Johns Hopkins University. Han har også undervist i økonomi ved University of Minnesota. Han er forfatter til en del bøger, skrifter og bog anmeldelser. Termen “Petrodollars” opdigtet af ham i sit banebrydende studie af olie indtægter i 1974.

‘… denne oversættelse er en værdifuldt bidrag til samlingen af islamiske klassikere på engelsk.’
The American Journal of Islamic Social Science

2002 • 608 sider • 240 x 168 mm • Hardback • ISBN 1 873938 20 9

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter