Shiffa Home - Glucosamin kapsler (60 stk - 1.15 mg)
  •  120,00 Kr
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Glucosamin tabletter.

Nu er den her. Slidgigt patientens bedste ven.

Har du slidgigt? Mangel på brusk? Et ældre familiemedlem som klager over ledsmerter? Eller har du været lidt for hård ved dig selv når du styrketræner? Et problem som sker i stor stil. 

I så fald har vi noget for dig. 

Glucosamin er det mest solgte kosttilskud til ledhelbred nogensinde, og brugere over hele verden fortæller om imponerende forbedringer i deres led, efter at de er begyndt at tage det.

Glucosamin sulfat er et aminosukker, som danner en byggesten til en del af den strukturelle komponent i brusk. Brusk findes mellem leddene og bliver slidt under belastning, f.eks. fra vægtløftning. Mange har nemlig en tendens til at træne uden professionel rådgivning, og træner på en måde som menneskets krop slet ikke er beregnet til. Selvom muskelmassen vokser derud af, kan man gå og smadre sine led og ødelægge den brusk man har, uden man faktisk opdager det. 

Den væsentligste fordel ved at tage glucosamin er derfor til regenerering af brusk. Det betyder at det er et produkt som giver dig brusk mellem dine led igen, som er indlysende for alle, der træner jævnligt eller lider af ledsmerter og inflammation. 

En anden ting som Glucosamin kan gøre i modsætning til gigtmedicin er, at den også kan forebygge så dine skader ikke bliver værre. Dette er gigtmedicin ikke i stand til ifølge mecindo.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter