Shiffa Home - Bitter melon tabletter med olivenolie (100stk)
  •  150,00 Kr
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Bitter melon med olivenolie.

Her er den utrolige frugt endelig.

Man kan sige en masse ting om denne utrolige frugt, og dens ernæringsmæssige fordele. Man må dog erkende at den ikke ligefrem har fået samme plads i smagsskalaen, som den har fået i sundhedsskalaen. Den er nemlig blandt verdens bitreste frugte. Dog anvendes den stadig til madlavning. Det er nemlig en stærk ressource i det kendte Okinawa køkken.

Okinawa er en ø i Japan, hvor man opdagede at dens indbyggere levede i utrolig lang tid. Da man undersøgte det nærmere fandt man frem til at hemmeligheden kunne ligge i deres køkken kultur. Derfor er Okinawa køkkenet meget populært hos kost eksperter.

Undersøgelser har vist, at der er stoffer (phytoinsuliner) i bitter melon, der virker dæmpende på blodsukkeret. Phytoinsuliner er stoffer, der virker som insulin, men som stammer fra planter.
Bitter melon tilskrives også en positiv virkning på virusinfektioner og hjertesygdomme, ligesom den kan medvirke til vægttab.

Men den absolut vildeste egenskab findes her.

Laboratorieforsøg (i reagensglas) har vist, at forskellige ekstrakter af bitter melon kan hæmme kræftceller ved at få dem til at gå til grunde eller ved at igangsætte ’programmeret celledød’ (apoptose).

Programmeret celledød er en vigtig egenskab ved alle kroppens celler, og det er automatisk bestemt i vores gener, hvor længe en celle kan leve. Men mekanismen er sat ud af spillet i kræftceller, og det er en af grundene til, at kræftceller kan vokse uhæmmet.

Forskere mener, at bitter melon kan medføre celledød i kræftceller ved at give de ondartede celler stress. Dette er påvist i laboratorieforsøg på kræftceller fra blandt andet leukæmi, brystkræft og bugspytkirtelkræft.

Nyere undersøgelser på mus har vist, at bitter melon kan få kræftknuder, herunder kræft i bugspytkirtlen, til at skrumpe.

Vi giver altid den nødvendige vejledning om produktets indtagnings muligheder, den anbefalede dossis og hvad den fungere bedst med.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter