Koranen for begyndere DVD (del 30) - på dansk
  |  0 Anmeldelser  |  Skriv anmeldelse
 
  •  8.30 GBP

Vælg antal:   

Bookmark and Share   

DVDen indeholder hele den 30. del af koranen (djuz Amma), som består af 37 suraer. Oversættelsen fra arabisk til dansk henvender sig til den der ønsker at gå i dybden med de udvalgte dele af Koranens tekster. Hvert eneste ord og sætningsopbygning er valgt med omhu.

Oversætteren har bestræbt sig på at gengive teksten så tæt på den arabiske tekst som muligt. Visse ord i oversættelsen er anbragt i parentes. Disse ord har ingen ækvivalenter i den arabiske tekst, men er medtaget for at tydeliggøre meningen eller for at forklare den.

DVD'en giver også muligheden for, at man kan lytte med til den smukke recitation af Sheikh Mishari Rashed Alafasy efterfulgt af en oplæsning af den danske oversættelse.

Dette værk er en vigtig hjælp for de unge med muslimsk baggrund som er født og opvokset i Danmark.

I undervisningsinstitutioner samt religiøse foreninger vil ikke mindst underviserne have glæde af DVDen.

Dertil hører en translitteration (lydskrift), som skal hjælpe de ikke-arabisk talende med at læse teksten.

Translitterationen anvendt i denne DVD er en lydskrift af udtalen og svarer dermed ikke til de enkelte arabiske ord, bogstav for bogstav.

Formålet med translitterationen bragt i denne DVD, er alene at give en fornemmelse af udtalen og at være en starthjælp for den, der hverken kan læse eller udtale de arabiske ord.

Selvom translitterationen er tilgængelig i DVDen ved alle arabiske tekster, bør en muslim hurtigst muligt lære at læse de arabiske tekster, for at lære den korrekte udtale end translitterationen giver mulighed for. Den helt korrekte koranrecitation bør læres fra en korankyndig.

Klik HER for at købe som MP3 CD.

Klik HER for at købe i bogform.

 

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter