efter khadija muhammad
Tilføjet dato: lørdag 22 juli, 2017

BismiLah
Assalamu alaikum
Jeg synes at det er en meget vigtig bog at have da den rodfæster Allahs eksistens på en meget vigtig måde nemlig ved at se på naturen/universet.
Bogen er smukt illustreret og tiltrækker børn med billeder af feks rummet, dyr osv. Og forklarer med korte sætninger ved hvert billede hvilket gør at den ikke bliver kedelig for nogen.
Dog skal der bemærkes at der står i bogen "Allah is all around us" jeg savner at der skal tilføjes yderligere with His knowledge but He is above the 7 th heaven on His throne. Hvis man ikke har nogen baggrundsviden er den lidt svær at gennemskue måske da jeg synes man selv skal forklare til sine børn at der menes feks ved at se på et bjerg vil man vide at Skaberen er Allah da intet menneske er istand til at skabe bjerge osv.
Jeg vil sige at bogen er en must have da mange mennesker desværre stiller spørgsmålstegn ved Skaberens eksistens. Ved at læse bogen for sine børn i en meget ung alder vil de aldrig blive i tvivl om Hans eksistens da Allahs eksistens manifesterer sig ved at se på Hans skabelser som himmel, bjerge, oceaner, rummet, dyr, skove osv og der vil ikke være tvivl om at intet menneske er istand til at skabe noget lignende eller benægte at der må være en Skaber bag dette imponerende univers, nemlig Allah who is above the 7th heaven. He is with us by His knowledge.

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]}

Produkter Produkter