Guidelines & Fataawa Related to Sickness and Medical Practice
  •  129,00 Kr
Lagerstatus: Ikke på lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Forholdet mellem medicin og menneskeliv understreger dens vigtighed, for hvem iblandt os bliver ikke syge? Er der nogen der ikke står ansigt til ansigt med sygdom og træthed efter godt helbred og energi?

Det er derfor at medicinen har sin ansete position i Islam og Imaam Ash-Shafi'iy forklarede dette i en kort udtalelse ved at sige:

"Viden er kun en ud af to ting: Viden om Religionen og om denne verden. Religiøs viden er Fiqh (islamisk retslære) mens verdslig viden er medicin."

Denne bog er en oversættelse af Al-Ahhaam wal Fataawaa as-li Katheerin minal Massailit Tibbiyyah. Det er en samling af forskellige kendelser og lovmæssige afgørelser der vedrører mange medicinske spørgsmål som vi kan være usikre på. Blandt de spørgsmål der er dækker er bøn, renselse, faste og andre aspekter af tilbedelse for den syge. Andre emner som er diskuterede er afgørelser om blod donation, befrugtnings behandling og transplantationer, fra hornhinde transplantationer og hjerte transplantationer som er et emne der dårlig nok er rørt ved eller præsenteret til en engelsk-talende læser før og er noget som vi dog skal være bevidste om.

ISBN: -
Forfattere: Ibn-Taymiyyah, Ibn al-Qayyim, Shaikh bin-Baaz, Shaikh 'Uthaimeen and The Permanent Committee
Udgiver: Invitation to Islam Publishers
Vægt: 530 g
Størrelse: 21x14. cm
Sider: 366
Indbinding: Paperback

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter