Diseases Of The Hearts & Their Cures
  •  79,00 Kr
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Oversat af Abu Rumaysah. "Vide O elskede læser at det mest vigtige er at bruge tiden og energi på at behandle hjertet og fremskynde sig at irettesætte og rense det fra sygdomme og alle synder. Dette er på grund af at hjertet er optaget af en stor og høj position i Islam, da det er stedet som Herren ser på og skatkammeret for tawheed, tro og oprigtighed.

Handlinger er skelnet fra hinanden med respekt for deres fortræffelighed i Allâhs Syn i overensstemmelse med hjertets tilstand, ikke ved deres antal eller form, men snarere på grund af kalderens styrke, hans eller hendes sandfærdighed, hans eller hendes oprigtighed og så vidt muligt om han eller hun foretrækker Allâh fremfor sig selv.

Hjertet former grundlaget, det er ejeren af lemmerne og lemmerne er dets soldater, når ejeren bliver renset så bliver soldaterne også renset, og når ejeren bliver plettet så bliver soldaterne plettede.

Al-Haafidh ibn Hajr al-Asqalaanee, må Allâh være ham barmhjertig og forsyne os med hans viden, sagde: "Hjertet er alene blevet udvalgt for dette da det er kroppens leder og gennem renselsen af lederen bliver emnerne også rensede, og med dets korruption bliver de også korrupte. Så hvis du, O Allâhs tjener, vil helbrede dit hjerte så er det op til dig at være sandfærdig med hensyn til at søge tilflugt hos Allâh og sætte din lid til ham, at bede mange bønner ud over det påkrævede, at jævnligt udføre handlinger af lydighed over for Allâh, at bede nattebønnen mens andre sover og at behandle hjertet ved kontinuert at holde sig til ihukommelser og kun vise velvilje mod de retskafne... og jævnligt recitere Koranen. Og Allâh vil sandelig tillade alt dette at blive bevaret af Ham."

ISBN: 1-904336-09-4
Forfatter: Shaykhul-Islam Ibn Taymiyyah
Udgiver: Daar us-Sunnah Publishers
Vægt: 220 g
Størrelse: 21x15 cm
Sider: 141
Indbinding: Paperback

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter