Kamelmælk (almindelig langtidsholdbart) 235ml
  •  25,00 Kr
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Denne vare skal IKKE på køl, da det er langtidsholdbart.

Kamelmælk har et naturligt højt indhold af:
Vitamin C
Calcium

Kalium
Fosfor
Umættede fedtsyrer
Proteiner
Velegnet til personer med laktoseintolerance

Føres følgende størrelse
250ml, 500ml og 1000ml 

Næringsindhold pr. 100 ml.

Energi: 301 kJ /71 kcal
Fedt: 2,2 g 
– heraf mættede fedtsyre 1,1 g
Kulhydrat: 10,5 g
– heraf sukkerarter 3,9 g
Protein: 2,1 g
Salt: 0 g
Calcium: 120 mg = 15 %*
Af Daglig Referenceindtag

...kvinden bag Kamelmælk by Camelicious er den 31-årige Pernille Lykke Christoffersen der mistede sin far til kræft sidste år.

Under hans sygdomsforløb søgte Pernille som en gal efter en mirakelkur, der kunne hjælpe hendes far med at få det bedre. Kamelmælk blev ved med at dukke op på internettet som en mulig kur. Det var ikke muligt at få kamelmælk i Danmark men inden sin fars død lovede hun ham at gøre kamelmælk tilgængelig i Danmark. 

Kamelmælk er blevet brugt som naturmiddel i store dele af verden i århundreder. Nomader og beduiner har overlevet på få råvarer som dadler og kamelmælk i månedsvis og bevaret et sundt helbred.

Mange anser kamelmælk som det nye superfood for sit høje indhold af protein og bliver derfor af mange brugt som et rent og naturligt alternativ til proteindrikke. 

Jesper Marcussen, Danmarks ukronede gastro-entreprenør, ser et kæmpe potentiale for kamelmælk i et marked der skriger efter naturlige sunde produkter: "Kamelmælk er et mega spændende super food produkt som man i generationer har brugt i Mellemøsten særligt med det fokus at det er så sundt og det giver så meget tilskud til kroppen. Men her i Europa og særligt Nordeuropa er det total ukendt, så der ligger et kæmpe potentiale i Kamelmælk i et marked der skriger efter naturlige sunde produkter. Og med den energi og personligt engerment Pernille Lykke Christoffersen giver produktet som CEO, så var der ingen tvivl om at jeg havde lyst til at blive en del af Kamelmælks Advisory Board."

Pernille er nu i fuld gang med sin mission for at gøre kamelmælk tilgængelig for mange flere mennesker og hendes passion er blandt andet et af de faktorer der har fået Allan Kristensen, ejer af Energibolig.dk, til at sidde i Advisory Board for Kamelmælk by Camelicious. Allan Kristensen fortæller: ”Jeg har kendt Pernille i snart 10 år og har sjældent mødt en med hendes drive. En stor del af min motivation for at være en del af Kamelmælks Advisory Board ligger i min personlige relation til Pernille. Pernille kom på idéen bag Kamelmælk i forbindelse med hendes fars kræftsygdom, da dette superfood produkt, blandt andet bliver brugt som naturmiddel i Mellemøsten. Da jeg har fulgt Pernille tæt gennem hendes fars sygdomsforløb samt hendes ture til Dubai, finder jeg det derfor helt naturligt at bakke op omkring hendes passion for at udbrede Kamelmælk i Europa. Udover at vi har at gøre med et super spændende produkt, med et kæmpe potentiale, har vi også at gøre med et team af ildsjæle som jeg er meget begejstret over at være en del af.” Kamelmælk kan allerede købes i flere butikker i København og den samlede forhandlerliste kan ses på www.kamelmaelk.com

 

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter