An Explanation of Four Principles of Shirk
  •  99,00 Kr
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

En forklaring af Muhammad ibn `Abdul Wahhab's FOUR PRINCIPLES OF SHIRK er taget fra værkerne af `Abullah ibn Jibrin, Salih Al al-Shaykh og andre af Abu Ammaar Yasir Qadhi.

I denne bog forklarer forfatteren om de farlige koncepter af shirk gennem fire simple principper. Synden af shirk - eller tilknytning af partnere til Allâh - er den mest forkastelige handling  som en person kan gøre. Det er derfor at denne synd er den ene synd som Allâh har lovet Han aldrig vil tilgive. Uheldigvis falder mange muslimer, som er uvidende om realiteten af shirk, i den ud fra uviddenhed. Denne korte afhandling er et ideelt stykke arbejde for muslimen for at forstå essensen af shirk og derved essentiel læsning for den der ønsker at undgå at falde i Satans største fælde.

Om forfatteren.
Abu Ammaar Yasir Qadhi blev født i Houston, Texas men færdiggjorde sin primære og sekundære uddannelse i Jeddah, Saudi Arabien. Han graduerede med en B.Sc. som kemi-ingenør fra Universitetet i Houston hvorefter han blev accepteret som student i Islamic University af Madinah. Efter at have opnået et diplom i arabisk graduerede han med en B.A. fra College of Hadith and Islamic Sciences. Han er på nuværende tidspunkt i færd med en M.A. i Islamic Theologi (Aqidah) med The College of Da'wah på universitetet.

Oven i sin formelle studier på universitetet så har han også studeret på den traditionelle måde under lærde og er blevet tildelt ijazah'er (tilladelser) i forskellige recitationer i Koranen og i Hadith bøger. Blandt hans udgivelser er: Riyaa: Hidden Shirk; An Introduction to the Sciences of the Qur'aan; Du'a: The Weapon af The Believer og andre.

Forfatter: Abdullah ibn Jibrin, Salih al-Shaykh
Udgiver: Al Hidaayah Publishing (2002)
Sider: 59
Binding: Hardback

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter