A Day With The Prophet
  •  49,00 Kr
Lagerstatus: Ikke på lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

“A Day With The Prophet” er en kort men omfattende guide for enhver der kunne tænke sig at vide noget om Profetens (må Allâhs velsignelser og fred være med ham) daglig liv. Den inviterer både muslimer og ikke-muslimer til at blive bekendt med Profetens (fvmh) Sunnah der så inspirerer dem til at følge den med oprigtighed og hengivenhed. Hadith’erne er blevet valgt fra velkendte samlinger af hadith litteratur for at præsentere et sammensat billede af Profetens (fvmh) liv som beskrevet i Koranen som ”den bedste model”.

Ahmad Von Denffer blev født i Tyskland I 1949. Han studerede islamisk og social antropologi ved universitetet i Mainz. Han blev medlem The Islamic Foundation som videnskabs mand i 1978. Han er på nuværende tidspunkt med The Islamic Centre i München i Tyskland. Hans andre udgivelser inkluderer: Der Koran (ny oversættelse af Koranen på tysk), Literature on Hadith in European Languages: A Biblioography og en tysk oversættelse af Forty Hadith og Islam for Children.

The Islamic Foundation er en undervisnings og videnskabelig organisation der er viet til at gøre Islam en levende realitet i vores tidsalder. Med denne hensigt, sigter den på at forbedre menneskelig kommunikation og udvikle en bedre forståelse af Islam blandt folk over hele verden, muslimer såvel som ikke-muslimer, så derved at vække budskabet og tanken om Én Gud og menneskehedens enhed, som bragt af alle Guds Profeter gennem tiderne, den sidste som var Profeten Muhammad (må Allâhs velsignelser og fred være med ham).

ISBN: 0-86037-121-2
Forfatter: Ahmad Von Denffer
Udgiver: The Islamic Foundation
Vægt: 185 g
Størrelse: 21x15 cm
Sider: 94
Indbinding: Paperback

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter