15 Ways to Increase Your Earnings
  •  55,00 Kr
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

En af de velsignelser som Allâh har givet Sine tjenere er passende midler af finansiel udveksling, feks. penge. Penge er sidenhen blevet et af menneskehedens mest prisede besiddelser, og som mange andre elementer af dunya, så er penge med til at teste lydigheden af Allâhs tjenere ved at udfordre deres prioriterings system... Jeg har derfor, grundet det faktum at nutidens muslimer er så optaget af deres søgen efter penge i sådan en grad at det er uforligneligt i islamisk historie, følt behovet til at kompilere en kort afhandling der forklarer måden hvorpå Allâh og Hans Sendebud (fvmh) har beskrevet hvordan muslimer kan forøge deres penge på. Bogen fokuserer på at opmuntre muslimer i at fremskaffe penge gennem halal måder og at afholde sig fra haram fortjenester.

Abu Ammaar Yasir Qadhi er født i Houston, Texas, og afsluttede sin primære og sekundære uddannelse i Jeddah, Saudi Arabien. Han graduerede med B.Sc. som Kemi-Engeniør fra University of Houston, hvorefter han blev accepteret som student i den islamiske universitet af Medinah. Efter at have afsluttet diplomet på arabisk, graduerede han med B.A. fra College of Hadith and Islamic Sciences.

Han er pt. i gang med en M.A. i islamisk teologi ('Aqeedah) fra College of Da'wah på universitet. Blandt hans udgivelser er Riyaa: Hidden Shirk; An Introduction to the Sciences of the Qur'an; An Explanation of the Four Principles of Shirk; Du'a: The Weapon of the Believer og mange andre.

ISBN: 1898649561
Forfatter: Abu Ammaar Yasir Qadhi
Udgiver: Al-Hidaayah Publishing and Distribution (2002)
Vægt: 230 g
Størrelse: 21x15 cm
Sider: 128
Indbinding: Paperback

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse

Produkter Produkter